INGJERD SVERRESDATTER HANESET   

Jeg kaller meg billedskaper.I 2015 flyttet jeg til Horten,  fra Moss hvor jeg har vokst opp. Etter to år med atelier på Olsgaard Atelierfellesskap i Tønsberg, er det gledelig å få etablert meg på Galleri Verftsporten i Horten, på nyåret i 2019. 
Fargebruk er viktig i mine malerier og ofte er det mange lag med fargespill som skaper fundamentet i bildene. Under arbeidet med dette, arbeider jeg intuitivt og fokuserer på det figurative i komposisjonen når fargegrunnlaget er på plass. Bildene fremstår ofte som en kombinasjon av abstrakte og figurative uttrykk. Jeg bruker ofte elementer fra egne foto i arbeide med de figurative elementene.
Jeg maler med akryl på lerret, ofte i kombinasjon med mixedmedia og collage.Jeg liker å utforske og kombinere teknikker, det er alltid noe nytt å lære.Inspirasjon henter jeg fra følelsesmessige stemninger og mellommenneskelige relasjoner, gjennom samtaler og møter med mennesker, og via musikk. Jeg lytter som regel alltid til musikk når jeg arbeider og jeg fornemmer ofte rytme og klang når jeg arbeider med farger og form. Hvis mine bilder kan berøre eller skape en opplevelse hos andre, har jeg oppnådd noe viktig.Jeg begynte å male i voksen alder og har tidligere arbeidet sosialfaglig og som kommunikasjonsrådgiver. Jeg er utdannet kunstterapeut fra Institutt for kunstterapi (Danmark) og har studert billedkunst ved Nydalen kunstskole i Oslo.

Vil du ha kontakt med Ingjerd angående hennes kunst, spørsmål om pris etc. kan du ta kontakt med henne her: