KURS I GALLERIET

GLASSKURS

Tirsdag 10. OKTOBER var damegruppa fra Rygge båtforening på Glassevent i galleriet. De kom med Bastøferja 17.30, og var forventningsfulle over hva kvelden ville bringe.
Kvelden begynte med omvisning i galleriet hvor vi fortalte om galleriet og utøverene som er hos oss.
Etter omvisning var det dekket til mat på loftet, på verkstedet til Billedmaker Janet. Der ble det servert wraps med salat og dressing, noe som falt i god smak. Til kaffen fikk de et innblikk i historien til Karljohansvern av Roar.
Avslutningsvis kom tekstilkunstner Thorild med et foredrag om sitt arbeid mot utstillingen hun skal ha i galleriet i november. Damene var veldig imponert over smakebitene til Thorild over hva hun skal stille ut.
Etter kaffen gikk vi ned glassverkstedet, hvor glassfuserne Grete og Roar ga en kort innføring i glassfusing, hvor enkelt fikk lage lysestaker og fat i glass.
Det var en fornøyd gjeng som tok ferja hjem etter en hyggelig kveld hos oss.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Det er mange muligheter for kurs i galleriet. Ta gjerne kontakt om du har en gruppe som du ønsker kursevent for. Vi skreddersyr kurs og forsøker å oppfylle ønskene dere måtte ha. Det kan være kurs i glass, maling, tegning og tekstil. Ta gjerne kontakt for et tilbud.