Kjole

kr3,000.00

Kjolen er filtet og laget av silke og merino ull som er farget ved hånd. Den er inspirert av tang og tare og havet i alle sine blåfarger. Kjolen er i størrelse medium.

På lager

Om Ida Kloster-Jensen

Ida Kloster-Jensen er ny i galleriet. Hun forteller selv;» Det gleder meg å føle at jeg har hele fargepaletten i min hule hånd og at jeg føler kreativ frihet. Det er noe fint med det som ikke er helt perfekt,  men som er håndlaget og litt kunstnerisk og bohemsk. Jeg liker å jobbe med naturmaterialer, den sarte silken og den fine merino ulla. Samtidig tilføres det mye energi i filteprosessen og sluttproduktet får sin egen utforming.

Jeg liker at prosjektene mine vokser frem. Enten det er ull og silke eller lag på lag med maling. Jeg starter ofte med en stemning eller en historie, gjør kanskje noen skisser, lar meg inspirere av natur, form, symboler og farger rundt meg. Jeg lar meg inspirere av overflatestrukturer og teksturer. Sammen med form og farge vokser det frem et uttrykk.

Jeg lar den kreative prosessen  bearbeide tema, tanker og følelser. Ofte vokser det frem en historie. Min opplevelse er at fra det indre landskapet vokser det frem temaer som etterhvert er allmenne. Er det noe i meg som møter et annet menneske skaper vi en flott forbindelse.